"Νόμιμοι και παράνομοι στο ίδιο τσουβάλι"


Δ.Σωτηριάδου: "Νόμιμοι και παράνομοι στο ίδιο τσουβάλι"

Να γιατί ταράχτηκαν τα λιμνάζοντα νερά. Οι παράνομοι, ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΨΑΡΙΑ, θολώνουν τα νερά. Θα δημιουργήσουν ταραχή με μαθηματική ακρίβεια.

υποκρισία χρυσή αυγή αλλοδαποί σωτηριάδου γράμμα
Θα τρελαθούμε τελείως; Διαμαρτύρονται για τα απεχθή οικονομικά μέτρα και οι παράνομοι πολίτες που κατέκλεβαν το κράτος επί χρόνια, αντί να σιωπούν και να προσπαθούν να αλλάξουν νοοτροπία; Τι να πουν οι νόμιμοι πολίτες που ούτε μέσον χρησιμοποιούσαν και δοκιμάζονταν συνεχώς από την αναξιοκρατία και την συνεχή αδικία;
Κι όχι μόνο δεν προσπαθούν να αλλάξουν νοοτροπία και να ζητήσουν συγνώμη από τους συμπολίτες τους που χρησιμοποιούσαν παράνομα επιδόματα, παράνομες συντάξεις, δεν πλήρωναν φόρους αφού δεν έκοβαν και δεν κόβουν αποδείξεις, αλλά σηκώνουν κεφάλι και πάνε να βγούνε και από πάνω.
Μας το παίζουν και αδικημένοι γιατί κόβονται τα υπερκέρδη τους τώρα και τρομοκρατούν κιόλας τους φοβισμένους νόμιμους πολίτες που βγάζουν αυτοί μόνο το φίδι από την τρύπα, και  απειλούν ότι θα ψηφίσουν χρυσή αυγή, και να τα γκάλοπ και οι δημοσκοπήσεις που τους ανεβάζουν λέει και στη δεύτερη θέση.
Βέβαια, αν αναλύσεις το κοινό που δείχνει ενδιαφέρον στο ακραίο αυτό κόμμα, θα καταλάβεις ότι πρόκειται στην πλειοψηφία του για βολεμένους και παράνομους πολίτες (τους φοβισμένους δεν τους προσμετρώ). Τους φταίνε δήθεν οι καημένοι και πεινασμένοι αλλοδαποί,ενώ κάποιοι από αυτούς τους "ελληναράδες "πολίτες το παιζαν και το παίζουν επί χρόνια δουλέμποροι και με τη συγκάλυψη των αρχών.
Μην απορήσεις και μην πέσεις από τα σύννεφα,όταν αποκαλυφθούν τα κυκλώματα δουλεμπορίας, που εκμεταλλεύονται άνδρες, γυναίκες και παιδιά από τα σύνορα της χώρας μέχρι τα στέκια της Αθήνας και της περιφέρειας, αξιόλογοι άνθρωποι της διπλανής μας πόρτας είναι οι δουλέμποροι.
Άσε που εκτός από το εμπόριο σαρκός διακινούν και τα ναρκωτικά. Νομίζεις ότι τα'χουν με τους αλλοδαπούς και κυρίως τους μελαμψούς, Ενώ με κάποιους λευκούς αλλοδαπούς π.χ Αλβανούς είναι συνεταιράκια, τα'χουν βρει χρόνια τώρα.
Έτσι είναι και στον Άγιο Παντελεήμονα μέχρι την Ομόνοια. Μην πιστεύεις τους χρυσαυγίτες που βγαίνουν για "κυνήγι " αλλοδαπών. Δεξί τους χέρι έχουν κάποιους Αλβανούς αλλοδαπούς. Αυτοί βλέπεις έχουν λευκό δέρμα και ξανθά μαλλιά.
 
Θυμάμαι συνεντεύξεις των γιατρών του κόσμου, χρόνια τώρα φωνάζουν. Το προφίλ του Έλληνα δουλέμπορου ήταν και είναι ο άνθρωπος της διπλανής μας πόρτας. Ο εργατικός υπαλληλάκος, το πρωί, και ο αδίστακτος δουλέμπορος το βράδυ. Λεφτά να φάνε και οι κότες.
Να γιατί ταράχτηκαν τα λιμνάζοντα νερά. Οι παράνομοι, ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΨΑΡΙΑ, θολώνουν τα νερά. Θα δημιουργήσουν ταραχή με μαθηματική ακρίβεια. Το θέμα είναι ο νόμιμος πολίτης, ο πραγματικά αδικημένος πολίτης αυτής της χώρας στην οποία συντηρείται  η διαφθορά επί 30 και, χρόνια, πως και με ποιούς πορεύεται από εδώ και πέρα, πως ξεκαθαρίζει τη θέση του;
Εάν μιλήσει για την παραδειγματική τιμωρία των συμπολιτών του, τα λαμόγια δηλαδή της διπλανής του πόρτας, θα κατηγορηθεί ότι πάει να διασπάσει την αλληλεγγύη των πολιτών που πρέπει να'ναι ένα μέτωπο, μια γροθιά, για να στραφούν κατά του μνημονίου. Άσε που θα κατηγορηθεί ακόμα και για ρουφιάνος.
Εάν δε μιλήσει πάλι, πως θα βγει στους δρόμους να φωνάξει δίπλα δίπλα με το λαμόγιο συμπολίτη του; Είναι σαν να συντηρεί τη διαφθορά για άλλη μία φορά κι ας την πολεμά επί χρόνια.
Και εάν μιλήσει και φωνάξει στους δρόμους ποιά νέα κυβέρνηση, ποιο υγιές κόμμα θα τον δικαιώσει; Ας τιμωρηθούν λοιπόν πρώτα οι μικροί και μεγάλοι παράνομοι της χώρας και βλέπουμε.
* Η Δήμητρα Σωτηριάδου είναι δημοσιογράφος,ιδρυτικό μέλος της κίνησης  ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ-ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .Αρθρογραφεί και στο vetonews.gr

Σχόλια