Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

200 Προσλήψεις Mονίμων Αρχαιοφυλάκων

200 Προσλήψεις  Mονίμων Αρχαιοφυλάκων

200 Προσλήψεις Αρχαιοφυλάκων
Συνάδελφοι,
Την Τρίτη 24.1.2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ με την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης την κα. Όλγα Γεροβασίλη.
Εκτός των άλλων θεμάτων που αφορούν στο δημόσιο τομέα και τους εργαζόμενους, συζητήθηκε και το θέμα των 200 προσλήψεων  Αρχαιοφυλάκων, για τις οποίες  η υπουργός ανέφερε ότι έχουν φύγει από το ΥΔΜΗΔ.
Άρα η διαδικασία των 200 προσλήψεων Αρχαιοφυλάκων προχωρά, μετά τις συντονισμένες προσπάθειες όλων των φορέων και ιδιαίτερα με τις παρεμβάσεις μας και τη δική μας αποφασιστική συμβολή, της  Δημοκρατικής Συνεργασίας και της Αυτόνομης Παρέμβασης.
Ωστόσο αυτό δεν αρκεί, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να πιέζουμε προς αυτή την κατεύθυνση με διπλό στόχο:
1) την ολοκλήρωση των προσλήψεων αυτών και
2) την περαιτέρω ενίσχυση του κλάδου μας, μέσω του  προγραμματισμού ακόμη περισσότερων προσλήψεων, έως ότου καλυφθούν όλες οι ανάγκες σε φυλακτικό προσωπικό στα Μουσεία και τους Αρχαιολογικούς Χώρους της χώρας.
Ακόμη ένα σημαντικό θέμα που συζητήθηκε στη συνάντηση ήταν και αυτό που αφορά στην κινητικότητα. Η υπουργός είπε ότι είναι έτοιμες οι τροπολογίες για τις  μεταβατικές διατάξεις του νόμου της κινητικότητας.
Αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα προχωρήσουν υποθέσεις συναδέλφων, π.χ. μετατάξεις, αποσπάσεις, μεταθέσεις, που έχουν καθυστερήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου