Σχετικά με το αίτημα της άρσης του ορίου ηλικίας(35 έτη) στο πρόγραμμα προώθησης ενεργετικών πολιτικών απασχόλησης στον πολιτισμό

Σχετικά με το αίτημα του Συλλόγου Σπουδαστών και Αποφοίτων Δ. ΙΕΚ με ειδικότητα <<Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων>>  της άρσης του ορίου ηλικίας(35 έτη) στο πρόγραμμα προώθησης ενεργετικών πολιτικών απασχόλησης στον πολιτισμό για τις επικείμενες ανακοινώσεις /προκηρύξεις αυτού για την  κάλυψη θέσεων απασχόλησης σε Αρχαιολογικούς Χώρους,Μουσεία και Μνημεία, από την Ειδική Υπηρεσία Πολιτισμού και Τουρισμού Μονάδα Α1,δόθηκε η ακόλουθη απάντηση 



Από το  Facebook αλίευσα την ακόλουθη απάντηση σχετικά με το ίδιο θέμα

πηγή:Ενημέρωση κατάστασης
         Από Dina Spyropoulou


15/11/12 Ενημέρωση σχετικά με απόψεις Ειδικής Υπηρεσίας Πολιτισμού και ΤουρισμούThursday, November 15, 2012 9:08 PM

Με αφορμή το υπ. αρ.πρ. ΕΥΠΟΤ/Α1/ΕΠΑΝΑΔI/4234 της Ειδικής Υπηρεσίας Πολιτισμού και Τουρισμού προς το Σύλλογό μας με θέμα :Πρόγραμμα προώθησης ενεργητικών πολιτικών απασχόλησης στον πολιτισμόΚάντε κλικ στα αρχεία 1 και 2 σας ενημερώνουμε ότι :

Ο Σύλλογός κατέθεσε εκ νέου αίτημα διευκρινήσεων προς το Γραφείο Αναπληρωτή Υπουργού της Γ. Γραμματείας Πολιτισμού.
Σημειώνουμε ότι ουδέποτε κατατέθηκε προς εξέταση οποιοδήποτε αίτημα του Συλλόγου μας προς την Ειδική Υπηρεσία Πολιτισμού και Τουρισμού.
Στη ΕΥΠΟΤ κοινοποιήθηκε για λόγους αρχής ,το αίτημα άρσης ορίου ηλικίας που έχει κατατεθεί στο Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α. .
Εμμένουμε στο αίτημα άρσης του περιοριστικού όρου που αφορά στην ηλικία των υποψηφίων και είμαστε εν αναμονή σχετικής απάντησης από την πολιτική ηγεσία της Γ. Γραμματείας Πολιτισμού για το θέμα.



Σχόλια