Τα κρυφά και φανερά «χαράτσια» που υπερψήφισε η Βουλή

Τα κρυφά και φανερά «χαράτσια» που υπερψήφισε η Βουλή

Τα κρυφά και φανερά «χαράτσια» που υπερψήφισε η ΒουλήΚρυφά και φανερά «χαράτσια», περικοπές μισθών και συντάξεων χωρίς προηγούμενο, ισοπέδωση εργασιακών κεκτημένων. Η επόμενη μέρα της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου σημαίνει την απαρχή νέων «θυσιών» για μισθοσυντήρητους και συνταξιούχους, ενώ φέρνει μεγάλες ανατροπές στην καθημερινότητα και για δεκάδες “κλειστά” επαγγέλματα –κυρίως ιατρικών και παραϊατρικών αλά και για ξεναγούς, φορτοεκφορτωτές, εφημεριδοπώλες κλπ.
Από τα δεινά δεν θα γλιτώσουν ακόμα και άνεργοι μεγάλης ηλικίας που χάνουν τα ειδικά επιδόματα που ελάμβαναν. «Χαμένοι» και οι γονείς με παιδιά αφού το νέο οικογενειακό επίδομα θα λάβουν μόνο όσοι ζουν με έως 18.000 ευρώ το χρόνο. Για … παρηγοριά, θεσπίζεται πλέον και «επίδομα μακροχρονίως ανέργου» (από το 2014) για ανέργους οι οποίοι έχουν εξαντλήσει το δικαίωμα τακτικής επιδότησης και είναι ηλικίας από 20 ετών μέχρι 66.
Με τα νέα μέτρα αλλάζουν τα πάντα: ------:>συνέχειαΤα κρυφά και φανερά «χαράτσια» που υπερψήφισε η Βουλή | Νέα Πνύκα - Η επίσημη Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Δημοκρατικής Συνεργασίας Αρχαιοφυλάκων

Σχόλια