«Πείτε μας τη γνώμη σας»



«Πείτε μας τη γνώμη σας»

Προτάσεις και κριτική για το έργο του Υπουργείου







από Archaeology newsroom - Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2012

 Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, αρμόδιος για θέματα Πολιτισμού κ. Κώστας Τζαβάρας


Βήμα διαλόγου με τους πολίτες εγκαινίασε ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, αρμόδιος για θέματα Πολιτισμού κ. Κώστας Τζαβάρας μέσω μιας νέας ηλεκτρονικής υπηρεσίας που ξεκίνησε ήδη τη λειτουργία της.
Στον κόμβο του Υπουργείου, επιλέγοντας το πεδίο «Πείτε μας τη γνώμη σας», μεμονωμένοι πολίτες και φορείς έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις προτάσεις και την κριτική τους για το έργο του Υπουργείου, με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Οι πολίτες μπορούν να υποβάλλουν τις προτάσεις τους επώνυμα και στη συνέχεια να παρακολουθήσουν την πορεία τους. Οι επώνυμες προτάσεις πρωτοκολλούνται αυτόματα και προωθούνται στις αρμόδιες Υπηρεσίες.
Ωστόσο, η υπηρεσία ανταποκρίνεται και στην ανώνυμη υποβολή προτάσεων και σχολίων. Κατά την καταχώρηση τέτοιων προτάσεων, οι πολίτες παραλαμβάνουν ηλεκτρονικά Αριθμό Καταχώρησης Πρότασης και, βάσει αυτού, μπορούν να τις αναζητήσουν για να παρακολουθήσουν την πορεία τους.

πηγή:«Πείτε μας τη γνώμη σας» | Αρχαιολογία Online

Σχόλια

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ "ΦΥΛΑΚΑΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧ\ΚΩΝ ΧΩΡΩΝ" ΣΤΟ ΙΕΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΒΕΚ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. θΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 35 ΧΡΟΝΩΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ. ΕΧΩ 4 ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ 300 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΩ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 35 ΧΡΟΝΩΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ?? ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ?? ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ???? ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ??? ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΑΦΑΙΡΟΥΝ?? ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ 4 ΕΞΑΜΗΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΑΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 375 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ, ΤΟ ΟΤΙ ΛΕΙΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΑΣΧΕΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΑ 4 ΕΞΑΜΗΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΟ ΙΕΚ. ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΡΗΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ?? ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΘΕΡΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2012 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Η ΘΑ ΑΡΚΕΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου